1397/08/15

ساندویچ های خانگی

ساندویچ های خانگی

 

ساندویچ های خانگی

 

ساندویچ از غذاهایی است که خیلی راحت و سریع آماده می‌شود و بسیار سبک برای انواع وعده‌های غذایی می‎باشد. البته معمولا وقتی صحبت از ساندویچ به میان می‌آید تصور ما یک غذای بسیار چرب و مضر است؛ در حالی که شما می‌توانید با توجه به ذائقه خود و اطرافیانتان انواع ساندویچ‌ها از گیاهی و رژیمی گرفته تا یک همبرگر پر از پنیر را در خانه و با مواد خوب و سالم درست کنید.

در اینجا با ما همراه باشید تا با طرز تهیه تعدادی از خوشمزه‌ترین و خاص‌ترین ساندویچ‌ها آشنا شوید:

 

ساندویچ خانگی شاورما مکزیکی

شاورما یک ساندویچ کوچک و بسیار مغذی است که ظاهر جذابی هم دارد. برای تهیه این غذا، 300 گرم گوشت‌ که به صورت باریک خلال شده است را در ظرف بلورى ريخته و نصف لیوان ماست، نصف لیوان آبلیمو، یک عدد پیاز رنده شده، و کمی سماق و نمک و فلفل را روی آن بریزید و به خوبی مخلوط کنید. سپس ظرف گوشت را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد سس جذب گوشت شود.بعد گوشت را در ظرف پیرکسی ریخته و در فری که از قبل گرم کرده اید به مدت نیم ساعت با حرارت 175درجه سانتیگراد قرار دهید تا وقتیکه روی گوشت کمی برشته شود. در ادامه پياز را در تابه‌اى نسوز ريخته با كمى روغن زيتون تفت دهيد سپس فلفل دلمه‌اى و كمى پودر فلفل قرمز و گوشتی كه از قبل آماده كرده‌ايد را به آن اضافه كنيد و دوباره کمی تفت دهيد. سپس مواد را از روى حرارت برداريد و پس از کمی خنک شدن خيار شور، گوجه فرنگى، کمی مایونز و ماست، و پودر سیر را به آن اضافه كنيد وخوب مخلوط كنيد.

حال كمى از مواد آماده شده روى نان بگذاريد و آن را بپيچانيد و به مدت 2 دقيقه در ساندويچ ساز یا فر كه از قبل گرم شده بگذاريد.

می‌توانید این غذا را با مرغ که یک منبع غنی پروتئین است هم تهیه کنید.

ساندویچ خانگی شاورما

 

ساندویچ خانگی وادا پاو

ساندویچ وادا پاو یک غذای هندی و مخصوص افراد گیاه‌خوار است. این غذا با ساده‌ترین مواد تهیه شده و طعم خاص و تند آن بسیار دلچسب است. پوره سیب زمینی که با مقدار زیادی فلفل و ادویه کاری تهیه شده را به شکل یک همبرگر کوچک دراورده و در آرد سوخاری و تخم مرغ بغلتانید. سپس آن را سرخ کرده و و بین نان همبرگری کوچک با سس و سبزیجات مورد علاقه‌تان قرار دهید.

ساندویچ خانگی وادا پاو

 

ساندویچ خانگی همبرگر مرغ یا چیکن برگر

برای کسانی که می‌خواهند یک غذای خوشمزه و مقوی نوش جان کنند، همبرگر مرغ گزینه بسیار مناسبی است. فیله مرغ، سیر و پیاز، یک عدد تخم مرغ، کمی زعفران دم کرده، و ادویه‌های لازم را در مخلوط کن به خوبی مخلوط کنید تا یک خمیر آماده شود. خمیر را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا به خوبی خودش را بگیرد. حال آن را به صورت تکه‌های دایره ای تقسیم کرده و سرخ کنید. همبرگر مرغ را به همراه کاهو و خیار و گوجه فرنگی لای نان همبرگری بگذارید و لذت ببرید! می‌توانید برای خوشمزه‌تر و هیجان انگیزتر شدن این غذا می‌توانید از یک لایه پنیر ورقه‌ای در داخل ساندویچ چیکن برگر خود استفاده کنید.

ساندویچ خانگی چیکن برگر

 

ساندویچ خانگی قارچ و سیر

این غذا در 10 دقیقه آماده میل کردن می‌شود و طعم خاص و جدیدی بین انواع ساندویچ‌هایی که تا کنون امتحان کرده‌اید دارد.

برای درست كردن این ساندویچ، تابه‌ای آماده كنید و مارگارین را داخل آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا ذوب شود؛ سپس سیر رنده شده را به روغن اضافه كرده و کمی تفت دهید. سپس قارچ را به محتویات تابه اضافه کنید و به خوبی و به صورت مستمر هم بزنید. در نهایت جعفری تازه خرد شده را به همراه نمک و فلفل و کمی زردچوبه به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. نان فرانسوی را نیز داخل فر تست کنید. مواد آماده شده در تابه را به همراه کمی پنیر پیتزا داخل نان بریزید و نوش جان کنید.

ساندویچ خانگی قارچ

 

ساندویچ خانگی آووکادو

در دسته غذاهای گیاهی و نونی (نانی)، می‌توان به ساندویچ آووکادو اشاره کرد. این غذا هم در کمتر از 15 دقیقه آماده شده و برای انواع وعده‌های غذایی، حتی صبحانه، قابل استفاده است.

روی یک لایه از نان تست شده به مقدار دلخواه سس مایونز بزنید. روی مایونز تکه های آووکادو را گذاشته و روی آن مقدار کمی نمک بپاشید. سپس یک لایه کاهو و گوجه فرنگی اضافه کرده و مجددا مقدار کمی نمک به گوجه‌ها بپاشید. حال کافی است لایه بالایی نان تست را قرار دهید تا ساندویچ شما آماده شود. فوت کوزه‌گری در تهیه و طعم‌دار کردن این ساندویچ بی نظیر نمک است! طعم آووکادو و گوجه فرنگی با اضافه کردن مقدار کمی نمک تکمیل می‌شود.

ساندویچ خانگی آووکادو

 

ساندویچ خانگی همبرگر شکم پر

نوبت آموزش به خوشمزه‌ترین و هیجان انگیز ترین ساندویچ خانگی رسیده است! برای زمان‌هایی که دلتان هوس غذاهای رستورانی و آماده را کرده، همبرگر شکم‌پر می‌تواند یک ساندویچ خانگی جایگزین باشد.

گوشت چرخ‌كرده را با يك عدد پياز رنده شده و نمك و فلفل مخلوط كنيد. سپس آن را براي يك ساعت در يخچال بگذاريد تا خودش را بگيرد. بعد از يك ساعت نصف گوشت چرخ كرده را پهن كنيد و روی آن پنير ، گوجه ، سبزي  و كاهو بگذاريد. حالا نصف ديگر گوشت را كه جدا كرده‌ايد اندازه گوشت پاييني روي آن بگذارید و با كمي آب ولرم دور گوشت را ببنديد تا مواد داخل آن بيرون نريزد. حال این همبرگر را مثل یک همبرگر معمولی سرخ یا گریل کنید و لای نان همبرگری میل کنید.

ساندویچ همبرگر خانگی

 

ساندویچ خانگی مدیا نوچه

اسم این غذا کمی عجیب به نظر می‎رسد، به این دلیل که یکی از محبوب‌ترین غذاهای اسپانیایی است. این ساندویچ یک غذای پر ملات با مواد متنوع است که چند طعم را در یک لقمه برای شما به ارمغان می‌آورد. برای تهیه این ساندویچ، داخل نان چاباتا را با 2 لایه پنیر پیتزا، 2 لایه ژامبون گوشت، یک لایه ضخیم گوشت گوساله، خیار شور حلقه شده و سس خردل پر کنید. سپس آن را داخل دستگاه تستر بگذارید تا روی نان برشته شده و پنیر پیتزا آب شود.

ساندویچ خانگی مدیا نوچه

 

ساندویچ خانگی کره و ژامبون

همه ما با ترکیب کلاسیک ژامبون و مایونز و گوجه و خیارشور به عنوان یکی از ابتدایی ترین ساندویچ‌ها آشنایی داریم. در فرانسه یک ساندویچ مشابه و بسیار پر طرفدار به نام ساندویچ کره و ژامبون رایج است که برای تهیه آن داخل نان به جای سس مایونز از مالیدن کره استفاده کرده و ساندویچ را با ژامبون، پنیر، و خیار شور پر می‌کنند. این غذا به عنوان یک ساندویچ خانگی سرد سرو می‌شود.

ساندویچ خانگی کره و ژامبون

 

ساندویچ خانگی تن ماهی و خیار

تن را با ادویه و سس مایونز و کمی آبلیمو به خوبی مخلوط کنید، سپس آن را به همراه خیار های حلقه حلقه شده بین دو نان تست قرار دهید و میل کنید. این ساندویچ نه تنها به عنوان یک غذای سبک، بلکه به عنوان صبحانه و میان وعده هم قابل استفاده است و به خوبی شما را در طول روز سیر نگه می‌دارد تا از مصرف بیش از حد غذا بپرهیزید. همچنین ماهی تن دارای خواص و مواد مغذی بسیار است و مصرف آن توصیه می‌شود.

ساندویچ خانگی تن ماهی و خیار

 

ساندویچ خانگی پاستا و پنیر

یک غذای سریع و محبوب بین مردم آمریکا پاستا و پنیر یا همان مک اند چیز نام دارد. با مواد این غذا می‌‎شود یک ساندویچ خوشمزه هم درست کرد.

شیر و پاستا را در ماگ ریخته و حدود یک دقیقه در ماکروفر قرار دهید. مواد را هم زده و دوباره حدود یک دقیقه و 30 ثانیه در ماکروفر قرار دهید. در این مرحله پاستا باید پخته و غلظت یافته باشد. (مقدار زمان پخت پاستا به ماکروفر بستگی دارد.) این کار را می‌توانید داخل یک قابلمه و روی حرارت شعله کم اجاق گاز نیز انجام دهید. بلافاصله پنیر رنده شده را اضافه کرده و مواد را هم بزنید تا پنیر ذوب شود. به خوبی مواد را هم بزنید. نصف یک قاشق سوپ خوری کره را روی یک طرف هر یک از نان‌های تست بمالید. روی قسمت‌های کره مالیده شده نان‌ها یک روقه پنیر قرار دهید. سپس روی آن پاستای پنیری را پخش کنید و نان‌های باقیمانده را روی آن‌ها قرار دهید تا به شکل ساندویچ در آیند. سپس تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. هنگامی که داغ شد، ساندویچ ها را در آن سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شده و پنیر داخل آنها ذوب شود. ساندویچ شما آماده سرو کردن می‎باشد.

ساندویچ خانگی پاستا و پنیر

 

ساندویچ خانگی چاکاررو

این ساندویچ هم یکی از غذاهای مخصوص کشور شیلی می‎باشد که در ترکیب آن از یک ماده غذایی غیر معمول استفاده می‌شود. برای تهیه این غذا گوشت بوقلمون رشته رشته شده، لوبیا سبز، گوجه، و فلفل هالوپینو را داخل نان ساندویچی قرار دهید و نوش جان کنید.

ساندویچ خانگی چاکاررو (chacarero)

 

ساندویچ خانگی کروسان لوبیا سفید

برای تهیه این ساندویچ سبک و کوچک نیاز به نان کروسان دارید که از بسیاری از نانوایی‌هایی فانتزی می‌توانید آن را تهیه کنید. نان کروسان یک نان فرانسوی با بافت بسیار لطیف و طعمی شور و شیرین می‌باشد.

لوبیا سفید را بپزید و سپس آن را به کمک گوشت کوب یا انتهای یک لیوان به خوبی له کنید. سپس پیازچه خورد شده، ساقه کرفس ریز شده، و کاهو ریز شده را به آن اضافه کنید و به همراه سس مایونز، آبلیمو، نمک و فلفل، و پودر سیر به خوبی مخلوط کرده و هم بزنید. نان کروسان را از وسط برش زده و باز کنید و مواد را داخل آن قرار دهید. ساندویچ بسیار خاص و جدید شما می‌تواند یک گزینه خوب برای پذیرایی از مهمانانتان باشد تا حسابی آن‌‌‎ها را شگفت‌زده کنید.

ساندویچ خانگی کروسان لوبیا سفید

 

ساندویچ‌های خانگی گزینه مناسبی برای وعده‌های غذایی کنار اعضای خانواده یا پذیرایی از مهمانان غیر رسمی می‌باشند و به سفره‌ها تنوع و تازگی می‌بخشند.