1397/06/15

سفره‌ای رنگارنگ با بهترین گزینه‌های غذای شرکتی

سفره‌ای رنگارنگ با بهترین گزینه‌های غذای شرکتی

اگر از خانه غذا نمی‌برید، ناهار خوردن در سر کار می‌تواند به یک اتفاق خسته کننده و تکراری تبدیل شود که حتی با استفاده مکرر از غذاهای ناسالم در دراز مدت تهدیدی برای سلامتی شما باشد. چاره کار استفاده از غذایی است که با عشق و علاقه توسط یک مامان مهربان پخته شده است. شما به عنوان مدیر یک شرکت تجاری یا مجموعه‌ای کاری در تهران می‌توانید در این زمینه ابتکار عمل را به دست بگیرید و حرکتی مثبت داشته باشید. کافی است نخستین منوی غذا را برای کارکنان خود انتخاب کنید و با تهیه غذای شرکتی مامان‌پز، اوقات خوشی را در وقت ناهار برای خود و همکارانتان رقم بزنید.

برای انتخاب غذای شرکتی گزینه‌های متعددی در بین انواع پیش‌غذا، غذای اصلی، دسر، چاشنی و نوشیدنی و همچنین غذاهای رستورانی وجود دارد. فقط در بخش غذای اصلی انواع غذای مجلسی، غذای خورشتی، پلوی مخلوط، انواع خوراک و غذاهای فرنگی قرار دارند که ده‌ها غذا با طعم و مزه متفاوت را شامل می‌شوند. بیایید با هم به این طیف گسترده از غذای شرکتی نگاهی بیندازیم تا در حین انتخاب هوشمندانه‌تر از همیشه عمل کنیم.

منوی غذای شرکتی با ترکیبی طلایی از غذاهای مجلسی

اگر می‌خواهید منوی غذای شرکتی خود را با غذاهای مجلسی مامان‌پز پر کنید، انتخاب‌های بسیار خوبی خواهید داشت؛ از زرشک پلو با ران مرغ، ته‌چین مرغ، باقالی پلو با ران مرغ و چلوکباب تابه‌ای که خوش‌قیمت‌ترین غذاهای مجلسی هستند تا سبزی‌پلو با ماهی سالمون و باقالی‌پلو با گوشت که گران‌ترین‌های این فهرست هستند انتخاب با شما است.

البته باز هم در بین این دو سر طیف، انتخاب‌های فوق‌العاده‌ای وجود دارند که کمی هم حالت تکراری بودن در آنها کمرنگ است. مرصع‌پلو با ران مرغ، سبزی‌پلو با ماهی قزل‌آلا، چلو قیمه‌نثار قزوینی و باقالی‌پلو با ماهیچه از دیگر انتخاب‌های خوب شما در این دسته است. راستی در فصل گرم سال هم می‌توانید یک غذای خوش آب و رنگ و البته بامزه مثل آلبالو پلو با گوشت قلقلی را هم داشته باشید. هر چند این گزینه آخر در ابتدا ممکن است برای همه جذاب نباشد، اما برای خودِ خودتان حتما یک بار سفارش دهید که پشیمانی ندارد!

غذاهای خورشتی، دنیایی از رنگ و طعم

در بین غذاهای خورشتی که معمولا پای ثابت منوی غذای شرکتی هستند، انتخاب‌ها هم فراوان است و هم نام آشنا. قورمه سبزی، قیمه سیب‌زمینی، قیمه بادمجان و کرفس که معرف حضور هستند. خورشت‌های دوست‌داشتنی دیگری هم مانند مرغ و آلو، فسنجان با مرغ و فسنجان با گوشت قلقلی هم می‌توانند تنوع خوبی در وعده غذای ناهار ایجاد کنند.

اگر دوست‌دارید این تنوع را به سطح بالاتری برسانید حتما باید خورشت قلیه ماهی، قلیه مرغ، قیمه پیچاق اردبیلی، مرغ اناری، ترش واش، مرغ‌ترش، بادمجان شکم‌پر و کباب دیگی با بادمجان و حتی خلال کرمانشاهی را امتحان کنید. برخی دیگر از خورشت‌ها هم که به صورت فصلی قابل تهیه هستند، از آن جمله می‌توان به خورشت به و آلو، آلو اسفناج، مرغ ناردون و بامیه اشاره کرد. اگر یک بار این خورشت‌های فصلی را نوش جان کنید، آرزو می‌کنید که همه سال می‌شد آنها را سفارش داد!

 

پلوهای مخلوط؛ غذاهایی رنگارنگ در عین سادگی

اگر دوست دارید هفته شما فقط با ناهارهای خورشتی نگذرد، حتما یکی دو مورد از پلوهای مخلوط را هم در برنامه خود لحاظ کنید. از لوبیا پلو که قافیه آن یک «به‌به» از جان و دل دارد گرفته تا عدس پلو با گوشت چرخ‌کرده و مخلفات تا هویج‌پلو با مرغ و البته کلم پلو شیرازی نه تنها می‌توانید از تماشای این غذای خوشگل لذت ببرید، بلکه عطر و طعم این پلوهای مخلوط هم می‌توانند اوقات خوشی را در میانه روز برای شما بسازند. راستی، در کنار پلوهای مخلوط حتما از چاشنی‌ها و سالادها هم مزه‌مزه کنید که بیش از پیش موجب انبساط خاطر مبارک را فراهم می‌کند!

غذاهای فرنگی یک سوغاتی خوشمزه

یکی از بدی‌های غذاهای بیرون از خانه یکنواختی پلو و چلو در منو است. خوشبختانه غذای شرکتی مامان‌پز شما را از خوردن این همه برنج نجات می‌دهد! با مراجعه به لیست کامل غذاهای فرنگی و خوراک‌ها (که در ادامه معرفی می‌کنیم) می‌توانید یک منوی جذاب و دوست‌داشتنی داشته باشید که گاهی هم با نان همراه است. برای ناهار می‌توانید از ماکارونی یا سالاد ماکارونی که ارزان‌ترین غذاهای فرنگی هستند استفاده کنید.

خوشبختانه لیست ما به همین دو مورد محدود نمی‌شود و از سالاد الویه معروف گرفته تا غذاهای گرم و مدرنی همچون لازانیا، گراتن بادمجان، گراتن سیب‌زمینی، چیکن استروگانف و بیف استروگانف را هم در بین غذاهای فرنگی به شما ارائه می‌کنیم. اگر همچنان به دنبال غذاهای این‌چنینی هستید، نیم‌نگاهی هم به انواع خوراک داشته باشید.

انواع خوراک‌ها؛ یک انتخاب بدون حضور عالیجناب برنج!

همانطور که پیش‌تر گفتیم نوش جان کردن هر روزه‌ی برنج کاری طاقت‌فرسا است! آدمیزاد مدرن، حداقلی از تنوع را طلب می‌کند؛ موردی که به خوبی در منوی غذای شرکتی مامان‌پز قابل دست‌یابی است. اگر دوست دارید یک هفته بدون برنج را بگذرانید، حتما منوی غذاهای فرنگی برای‌تان کافی نخواهد بود؛ اینجاست که باید یک کارت طلایی را رو کنیم! خوراک‌های مامان‌پز را می‌توانید با نان نوش جان کنید و از انواع کوکو سبزی و کوکو سیب‌زمینی گرفته تا میرزا قاسمی، کشک بادمجان، بادمجان شکم‌پر، خوراک راگو، خوراک مرغ و قارچ و البته خوراک سبزیجات بخارپز انتخاب‌های خوبی پیش‌رو خواهید داشت.

البته کار به همین چند رقم غذای بدون برنج ختم نمی‌شود و می‌توانید انواع غذاها با مرغ از جمله مرغ تنوری با سیب‌زمینی، مرغ گریل با سبزیجات، مرغ گریل با سس سویا و عسل، جوجه باربکیو با سبزیجات، فیله سوخاری و خوراک مرغ هندی را هم داشته باشید. در مجموعه دلمه‌های خوشمزه و دلچسب مامان‌پز، با دلمه کلم و دلمه فلفل گوجه بادمجان آشنا می‌شویم که در فصل بهار دلمه برگ مو نیز خود را به این جمع اضافه می‌کند.

اگر خواسته باشید یک خوراک گوشتی نوش جان کنید، کتلت گوشت، کوفته برنجی، کوفته تبریزی و رولت گوشت را در بساط‌مان داریم. اگر هم اهل غذاهای دریایی هستید، خوراک ماهی با سبزیجات مامان‌پز را در منوی غذای شرکتی حتماً امتحان کنید. در انتها هم یک خوراک بامزه و پر از سبزیجات قرار می‌گیرد که در کنار دوستان خوردنش خیلی لطف دارد؛ یک بسته پنج‌تایی سمبوسه سیب‌زمینی.

ساندویچ‌های خوشمزه مامان‌پز

ساندویچ مطاعی است که این روزها در هر کجای شهر به راحتی پیدا می‌شود، اما منوی غذای شرکتی ما مجموعه‌ای از ساندویچ‌هایی با طعم و مزه خانگی در خود دارد که ماحصل دسترنج مادران مهربان مامان‌پز است. از ساندویچ ژامبون دودی، هات داگ و سوسیس بندری با بهترین قیمت تا ساندویچ چیکن چیز برگر، چیز برگر و ساندویچ زاپاتا که مخلوطی خوشمزه و عجیب و غریب است را با ما تجربه کنید.

چاشنی‌ها، دوستان قدیمی غذای اصلی

برخی از چاشنی‌های متداول که در اغلب غذاخوری‌ها سرو می‌شود، شامل انواع دوغ، نوشابه، دلستر، سبزی خوردن، ترشی، ماست و ماست موسیر را طبعاً داریم و به راحتی می‌تواند در کنار غذای اصلی شما جای بگیرد. البته پیشنهاد می‌کنیم به جای این چاشنی‌های تکراری و کم‌هیجان در بین دسرها و نوشیدنی‌های منوی غذای شرکتی مامان‌پز از انتخاب‌های پرهیجانی مانند آب هندوانه، شربت خیار سکنجبین، مخلوط میوه فصل و انواع سالاد یا دیگر اتفاق‌های رنگارنگ و خوشمزه یکی را انتخاب کنید که توضیحات کاملتر آن در ادامه متن آمده است.

ترکیبی دوست‌داشتنی از سبزیجات در انواع سالاد

حالا که ترکیبی متناسب از غذای اصلی و پیش غذا را انتخاب کردید می‌توانید در بین پیش غذاها نیز انتخاب‌های خوشمزه‌ای داشته باشید. از سالادهای تک نفره مانند سالاد شیرازی پرطرفدار گرفته تا سالاد سیب‌زمینی و گزینه‌های سنتی‌طور مانند ماست و خیار و نعناع یا ماست و خیار و کشمش و گردو یا حتی بورانی بادمجان؛ تمامی این موارد می‌تواند به انتخاب و سلیقه افراد به صورت انفرادی سرو شود.

اگر هم دوست دارید که کل کارکنان‌تان از سالاد مشخصی استفاده کنند، دیس‌های سالاد گروهی بهترین گزینه است. سالاد کلم و کشمش و سالاد فصل به صورت دیسی انتخابی متداول برای یک پیش‌غذای مفید و مغزی حاوی انواع سبزیجات است که می‌تواند سلامتی و تندرستی شما و همکاران‌تان را تضمین کند.

دسر و نوشیدنی، ضیافتی پس از ضیافت

پس از نوش جان کردن ناهار، دسر و نوشیدنی خیلی می‌چسبد! در منوی غذای شرکتی مامان‌پز انتخاب‌های متعددی از بین دسرها و نوشیدنی‌ها خواهید داشت. در دسرها انواع کیک، ژله و میکس میوه‌ها در کنار دسرهای سنتی ایرانی خودنمایی می‌کنند. چیزکیک، تیرامیسو، ژله با تکه‌های میوه، ژله ساده، ژله رنگین‌کمان و ژله خرده‌شیشه در کنار مخلوط میوه فصل یا شله زرد و حلوا دست شما را در انتخاب دسر حسابی باز گذاشته است.

از سوی دیگر، نوشیدنی‌های خوشمزه‌ای هم در منوی غذای شرکتی مامان‌پز هست که می‌تواند در برنامه غذایی هفتگی شما جای بگیرد. از شربت خیار سکنجبین گرفته تا شربت خاکشیر لیمو، شربت تخم‌شربتی و زعفران و صد البته آب هندوانه که در فصل گرم سال خیلی می‌چسبد. این نوشیدنی‌ها دنیایی تازه است، آن را از دست ندهید!

غذاهای رستورانی برای رویدادهای مهم کاری شما

اگر قرار است مهمان‌هایی ویژه داشته باشید و ناهار کاری را با هم صرف کنید، باز هم منوی متنوع و منعطف غذای شرکتی مامان‌پز به کارتان می‌آید. برای این مورد به خصوص می‌توانید روی غذاهایی که سرآشپزهای حرفه‌ای در رستوران‌های گلچین شده سطح شهر تهران طبخ می‌کنند حساب ویژه‌ای باز کنید.

اجازه دهید این بخش را با یکی از لوکس‌ترین غذاها آغاز کنیم؛ شیشلیک شاندیز که می‌تواند برای رویدادهای مهم کاری و پذیرایی از مهمانان خارجی انتخابی هوشمندانه باشد. پس از آن نوبت به باقالی‌پلو با گردن گوسفندی یا باقالی پلو با ماهیچه می‌رسد که هر دو از لذیذترین غذاهای رستورانی هستند.

در بین خانواده بزرگ و خوشمزه کباب‌ها از یک گزینه شمالی شروع می‌کنیم که چلو کباب ترش است؛ اگر ترجیح می‌دهید کباب کلاسیک‌تری داشته باشید چلو کباب چنجه، چلو کباب برگ، چلو کباب بختیاری یا چلوکباب کوبیده کاردی را در رادار داشته باشید. دیگر اعضای کم ادعا اما خوش خوراک این خانواده دوست داشتنیِ وطنی عبارتند از چلو کباب لقمه مخصوص و چلو کباب کوبیده مخصوص. در آخر هم چلو کباب کوبیده معمولی قرار می‌گیرد که بیشتر برای سور دادن‌های شرکتی مناسب است تا مهمانان VIP!

اگر دنبال کباب‌های رژیمی هستید، جوجه کباب پیشنهاد سرآشپز است. چلو جوجه کباب ترش انتخابی از خطه سبز شمال است و دیگر خواهر و برادرهای محبوب این خانواده عبارتند از چلو جوجه کباب مخصوص و چلو جوجه کباب معمولی که به اندازه کافی برای همه ما آشنا هستند. بدین ترتیب پرونده کباب‌ها در منوی غذای شرکتی رستوران‌پز پایان می‌یابد اما حکایت همچنان باقی است.

گزینه‌های آبرومند و کار راه‌انداز این دسته به سبزی‌پلو با ماهی، ته‌چین مرغ، خورش فسنجان، چلو ماهی قزل‎آلا و زرشک‌پلو با مرغ تعلق می‌گیرد. در آخر لیست هم دو خورشت محبوب و تیپیکال ایرانی قرار دارند که یار غار هر منوی غذای شرکتی هستند؛ خورش قورمه سبزی و خورش قیمه سیب‌زمینی که اگر با عشق و علاقه طبخ شده باشند می‌توانند هر کسی را سر ذوق بیاورند.

انتخاب شما هر چه که باشد در کل چندان فرقی نمی‌کند، طعم‌های بی‌نظیر مامان‌پز می‌تواند یک بمب انرژی و غذایی مقوی را برای شما، مهمانان و همکاران‌تان به ارمغان بیاورد. اگر قرار باشد نیروی جسمی خود را به مثابه یک باتری در نظر بگیریم، وعده ناهار زمانی طلایی برای شارژ مجدد این باتری است، آن را سرسری نگیرید و از لقمه لقمه غذای‌تان لذت ببرید و تمام روزهای کاری هفته با منوی غذای شرکتی مامان‌پز همراه باشید!

 

سفارش غذای شرکتی