چلو خورش مرغ و بادمجان دستپخت مامان نارنج  تاکنون  +2,000  بار سفارش داده شده است.

چلو خورش مرغ و بادمجان
دستور پخت

سینه و ران مرغ را از استخوان جداکرده و قطعه قطعه می‌کنیم. با پیاز، نمک و ادویه جات مزه دار می‌کنیم. بعد از دو ساعت پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت می‌دهیم. مرغ را جدا کرده، به پیازسرخ شده اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم. در اخر رب را به همراه یک لیوان آب تف می‌دهیم و زمان می‌دهیم تا بپزد. یک رب آخر زمان پخت، بادمجان سرخ شده که روغن آن را گرفته‌ایم، کنار مرغ می‌چینیم تا کاملا پخته شود و جا بیوفتد.

ترکیبات غذایی
سینه مرغ
۲۰۰ گرم 
پیاز
۱ عدد 
بادمجان
۱ عدد بزرگ 
برنج
۳۵۰ گرم 
رب گوجه
۱ قاشق 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.