چلو خورش مرغ و بادمجان دستپخت مامان نارنج تاکنون +2,000 بار سفارش داده شده است.
چلو خورش مرغ و بادمجان
سینه و ران مرغ را از استخوان جداکرده و قطعه قطعه میکنیم. با پیاز، نمک و ادویه جات مزه دار میکنیم. بعد از دو ساعت پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت میدهیم. مرغ را جدا کرده، به پیازسرخ شده اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم. در اخر رب را به همراه یک لیوان آب تف میدهیم و زمان میدهیم تا بپزد. یک رب آخر زمان پخت، بادمجان سرخ شده که روغن آن را گرفتهایم، کنار مرغ میچینیم تا کاملا پخته شود و جا بیوفتد.
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{comment.commentReply}}