نودل تایلندی

11,500 تومان
نودل تایلندی
دستور پخت

جوانه ماش را در کمی روغن زیتون تفت می‌دهیم. فلفل دلمه های زرد و قرمز را به آن اضافه می‌کنیم، کمی تفت می‌دهیم و مقداری سس سویا اضافه می‌کنیم. می‌توانیم کمی سیر داغ هم به مخلوط اضافه کنیم. نصف سینه مرغ را که از قبل پخته‌ایم، روی حرارت می‌گذاریم تا گریل شود. نودل را جداگانه در آب می‌ندازیم تا باز و کمی نرم شود. بعد آبکش می‌کنیم. تابه را روی حرارت زیاد گذاشته، نودل ها را در تابه می‌اندازیم، مخلوط جوانه را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا نودل‌ها برشته شوند. در یک بشقاب نودل را می‌ریزیم. روی آن را با مرغ های گریل شده می‌پوشانیم و رویش کمی گشنیز تازه می‌ریزیم.

ترکیبات غذایی
گشنیز
به اندازه دلخواه 
سس سویا
به اندازه دلخواه 
سینه مرغ
۱۰۰ گرم 
نودل
۲ بسته 
فلفل دلمه ای رنگی
۲ عدد 
{{total}} نظر برای {{foodName+' '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.