پتاژ قارچ

13,000 تومان

پتاژ قارچ مامان حنانه  تاکنون  3  بار سفارش داده شده است.

پتاژ قارچ
دستور پخت

ابتدا پیاز را به صورت کمی درشت تر از معمول خرد میکنیم با کره تفت داده تا طلایی شود از قبل قارچ را پوست کن کرده با پیاز و یک قاشق آرد خوب تفت داده و یک عدد عصاره بره را به صورت رنده شده اضافه میکنیم و می گذاریم تا بپزد در آخر ظرفی را که درون آن غذا را سرو میکنیم یک عدد زرده تخم مرغ را بعلاوه یک کمی زعفران با هم مخلوط میکنیم پتاژ قارچ را از روی شعله گاز برمی داریم چند دقیقه استراحت میدهیم و ملاقه ملاقه و به صورت کم کم به محتویات اضافه میکنیم تا زرده تخم مرغ نبندد نکته :قارچ را هر چقدرم هم زمان برای پختن آن صرف کنیم باز هم ناپز است این غذا بسیار مقوی و خوشمزست و خوردن یکبار اون رو بهتون توصیه میکنم. نوش جان

ترکیبات غذایی
آرد
یک قاشق غذا خوری سرپر 
آبلیمو
به میزان دلخواه 
عصاره گوشت
یک عدد 
زعفران
یک قاشق غذا خوری 
تخم مرغ
یک زرده 
پیاز
دو عدد متوسط 
قارچ
۱۰۰گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.