هویج پلو با گوشت قلقلی مامان مهر آیین  تاکنون  +20  بار سفارش داده شده است.

هویج پلو با گوشت قلقلی
دستور پخت

هویجها را رشته‌ای یا خلالی خرد کنید. آنها را در روغن همراه با زعفران دم کشیده و شکر تفت بدهید. برنج خیس خورده را به روش معمول در آب جوش، بجوشانید و بعد در آبکش بریزید. در قابلمه مناسب کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. ته دیگ دلخواه بگذارید و برنج آبکش شده را به همراه هویج سرخ شده زعفرانی به صورت لایه لایه در قابلمه بریزید و غذا را دم کنید پیاز را ریز رنده کنید و آب آن را با کمی فشردن بگیرید. گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه در کاسه‌ای بریزید و ورز بدید. آنها را به صورت کوفته قلقلی فرم دهید و در روغن سرخ کنید.کمی آب بریزید تا بپزد. روی برنج دم کشیده را که در ظرف دلخواه ریخته با گوشت قلقلی و خلال پسته تزیین و سرو کنید

ترکیبات غذایی
روغن آفتابگردان
۲۰گرم 
گوشت چرخ کرده
۱۰۰گرم 
هویج
۱عدد 
برنج هاشمی
۲۰۰گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.