کلم پلو تهرانی
دستور پخت

برای تهیه کلم پلو تهرانی، ابتدا پیاز را ریز ریز کرده و داخل یک ماهیتابه با مقداری روغن تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند. سپس گوشت گوساله چرخ کرده را با پیاز و ادویه تفت می دهیم تا گوشت تقریبا پخته شود. در مرحله بعدی، کلم ها را ریز ریز خرد کرده و آن را در ظرفی جداگانه سرخ می کنیم تا نرم شود. گوشت سرخ شده به همراه پیاز و کلم سرخ شده را با هم مخلوط می کنیم، رب گوجه فرنگی را به آن ها اضافه کرده، و همه مواد کلم پلو را به خوبی با هم زدن مخلوط می کنیم. درون یک قابلمه آب می ریزیم تا برای آبکش کردن برنج جوش بیاید. همچنین برنج را هم از قبل شسته ایم و زمان داده ایم تا به خوبی خیس بخورد. پس از جوش آمدن آب داخل قابلمه، برنج را داخل آن می ریزیم. بعد از حدود ۱۰ دقیقه، برنج را آبکش می کنیم. مخلوط گوشت و کلم را لا به لای برنج آبکش شده می ریزیم و زمان می دهیم تا کلم پلو دم بکشد.

ترکیبات غذایی
زعفران
کمی 
گل کلم
۱ عدد 
گوشت چرخ کرده
۱۲۰ 
برنج هاشمی
۲۰۰ 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.