توپک خرمایی

1,500 تومان
.00
(0)
دستور پخت

رطب رو پوست کنده سپس هسته رو در آوردم و بعد میکس می کنم و توش هل، دارچین می ریزم و بعد در کف دست گرد می کنم خلال پسته و بادام، پودر نارگیل، کنجد، پودر گردو، پودر کاکائو، گل محمدی می غلطانم و با خلال تزئینی و کاغذ توپک تزئین می کنم و در یخچال قرار می دم تا سفت بشه و بعد سرو می کنم.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

ترکیبات غذایی
خرما
500 گرم 
پودر هل
 
دارچین
 
پسته
 
بادام
 
شکلات
 
نارگیل
 
کنجد
 
گل سرخ
 
{{total}} نظر برای {{foodName+' '+chefAlias}}
.00
(0)
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

بیشتر... مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.