ته چین مرغ

20,000 تومان

ته چین از غذاهای مجلسی پر طرفدار و یک غذای اصیل و سنتی ایرانی است. از این غذا در پذیرایی برای مهمانی ها بسیار استفاده می شود. ته چین به صورت های مختلفی تهیه می شود. می توان ته چین را با مرغ یا گوشت درست کرد. همچنین بعضی افراد از بادمجان ورقه‌ ای هم در تهیه ته چین خود استفاده می کنند. ته چین مامان دریا به صورت قالبی تهیه می شود و برای پذیرایی از مهمانان بسیار مناسب است.

ته چین مرغ
مشاهده همه عکس ها

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دستور پخت

برای تهیه ته چین مرغ، ابتدا سینه مرغ را با استفاده از پیاز و سبزیجات معطر هورمون گیری و طعم دار می کنم. سپس به همراه زرد چوبه، نمک، زعفران، و استاک (آب مرغ) پخته و بعد از پخت با کره تفت می دهم تا روی آن برشته و طعم دار شود. برنج هاشمی که از قبل خیس شده است را داخل آب جوش آبکش می کنم. دو عدد زرده تخم مرغ و ماست چکیده و زعفران و نمک را با هم مخلوط کرده، برنج را به این مخلوط اضافه می کنم. ته ظرف مورد نظر برای طبخ ته چین قالبی را روغن ریخته، و نیمی از مخلوط برنج و ماست و زعفران را در آن می ریزم. سپس مرغ را که به تکه های کوچک تر تقسیم شده است روی برنج گذاشته، کمی فشرده می کنم، و بعد بقیه برنج را اضافه می کنم. ته چین مرغ را روی شعله مناسب می گذارک تا زمان پخت آن کامل شود و خوب دم کشیده و ته دیگ آن برشته شود.

ترکیبات غذایی
عصاره مرغ
به میزان لازم 
خلال بادام
۱۵۰ گرم 
روغن کرمانشاهی
به میزان لازم 
زرشک
۵۰ گرم 
روغن آفتابگردان
به میزان لازم 
ماست چکیده
۲۰۰ گرم 
برنج هاشمی
۲۰۰ گرم 
سینه مرغ
۱۵۰ گرم 
تخم مرغ
۲ عدد زرده 
{{total}} نظر برای {{foodName+' '+chefAlias}}
{{comment.customer.publicName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.