زرشک پلو با مرغ #ران
دستور پخت

مرغ را با سیر پیاز و آبلیمو مزه دار می‌کنیم سپس مرغ را کامل سرخ کرده و با سس رب گوجه فرنگی و زعفران و آبلیمو و پیاز رنده شده دم می اندازیم زرشک را با کره و شکر و زعفران تفت می‌دهیم و کنار برنج همراه با پلوی زعفرانی و خلال پسته سرو می‌کنیم

ترکیبات غذایی
خلال پسته
کمی 
زعفران
کمی 
زرشک
۱۰۰ گرم 
آبلیمو
کمی 
ران مرغ
یک عدد 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.