چلو خورش قورمه سبزی #350_گرمی
دستور پخت

طرز تهیه خورش قورمه سبزی: ابتدا سبزی مخصوص قورمه سبزی را با روغن سرخ می کنیم طوری که خوب سرخ شود ولی نسوزد، پیاز را نگینی خورد کرده و جداگانه با روغن به اندازه ای تفت می دهیم که به رنگ طلایی روشن شود و اندازه آن به قدری کوچک باشد که در خورش قورمه سبزی مشخص نباشد، سپس گوشت را به محتویات خورشت قورمه سبزی اضافه می کنیم و با حرارت بالا تفت می دهیم، در این مرحله زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و سپس سبزی خورشتی سرخ شده و لوبیا را اضافه می کنیم، آب را جداگانه جوش آورده و به مخلوط خورش قورمه سبزی اضافه می کنیم، خورش قورمه سبزی را به مدت سه ساعت با حرارت ملایم بار می گذاریم، بیست دقیقه مانده به انتهای پخت، لیمو عمانی، نمک را اضافه می کنیم، بعد از بیست دقیقه‌ خورش قورمه سبزی آماده سرو خواهد شد، نوش جان

ترکیبات غذایی
گوشت ران گوساله
۱۲۰گرم 
زردچوبه
مقدار لازم 
فلفل سیاه
مقدار لازم 
نمک
مقدار لازم 
لیمو عمانی
یک عدد 
لوبیا قرمز
یک ق.س 
پیاز
مقدار لازم 
سبزی قورمه
سه ق.س 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.