نامشخص

12,800 تومان
نامشخص
دستور پخت

مرغ را با پیاز و زردچوبه کمی تفت می‌دهیم. سپس در ظرف دیگری هویج و پیاز حلقه حلقه می‌چینیم و مرغ را روی آن می‌گذاریم. بعد از مدتی یک لیوان آب و کمی زعفران به آن اضافه می‌کنیم. سس مرغ: کمی پیاز تفت می‌دهیم و به آن ادویه، فلفل و زردچوبه اضافه می‌کنیم. رب گوجه فرنگی را هم به آن اضافه کرده و وقتی کمی تفت دادیم، روی آن آب می‌ریزیم و می‌گذاریم تا قوام بیایدو برای روی مرغ به صورت جداگانه استفاده می‌کنیم. مرغ را به همراه هویج و کلم بروکلی بخار پز در ظرف می‌گذاریم و سس مرغ را روی آن می‌گذاریم و مقداری پوره سیب زمینی هم در کنار غذا می‌گذاریم.

ترکیبات غذایی
فلفل
مقداری 
نمک
مقداری 
کلم بروکلی
مقداری بخار پز 
کره
۲۵ گرم 
شیر
یک لیوان 
سیب زمینی
مقداری 
هویج
مقداری 
رب گوجه
مقداری بخار پز 
پیاز
۲۵ گرم 
زردچوبه
یک لیوان 
ران مرغ
یک عدد 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.