نامشخص
مرغ را با پیاز و زردچوبه کمی تفت میدهیم. سپس در ظرف دیگری هویج و پیاز حلقه حلقه میچینیم و مرغ را روی آن میگذاریم. بعد از مدتی یک لیوان آب و کمی زعفران به آن اضافه میکنیم. سس مرغ: کمی پیاز تفت میدهیم و به آن ادویه، فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم. رب گوجه فرنگی را هم به آن اضافه کرده و وقتی کمی تفت دادیم، روی آن آب میریزیم و میگذاریم تا قوام بیایدو برای روی مرغ به صورت جداگانه استفاده میکنیم. مرغ را به همراه هویج و کلم بروکلی بخار پز در ظرف میگذاریم و سس مرغ را روی آن میگذاریم و مقداری پوره سیب زمینی هم در کنار غذا میگذاریم.
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{comment.commentReply}}