لوبیا پلو با گوشت تکه ای
دستور پخت

در ظرفی پیاز نگینی خرد کرده و به همراه گوشت خرد شده و لوبیا تفت می‌دهیم. رب گوجه را اضافه کرده و ادویه های دلخواه هم اضافه می‌کنیم. آب به اندازه ریخته و می‌گذاریم نیم‌پز شود. مرحله بعد برنج را آبکش می‌کنیم. در ظرف مناسبی ته دیگ دلخواه را گذاشته و برنج و مواد گوشتی را لابه‌لای آن می‌ریزیم. کمی زعفران ریخته و می‌گذاریم دم بکشد. برای سرو از پلوی زعفرانی و کمی از مواد گوشتی در صورت دلخواه تزیین می‌کنیم.

ترکیبات غذایی
رب گوجه
۳ قاشق 
لوبیا سبز
یک و نیم پیمانه 
برنج
۲۰۰ گرم 
گوشت گوساله
۱۲۰ 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.