لوبیا پلو با گوشت تکه ای
در ظرفی پیاز نگینی خرد کرده و به همراه گوشت خرد شده و لوبیا تفت میدهیم. رب گوجه را اضافه کرده و ادویه های دلخواه هم اضافه میکنیم. آب به اندازه ریخته و میگذاریم نیمپز شود. مرحله بعد برنج را آبکش میکنیم. در ظرف مناسبی ته دیگ دلخواه را گذاشته و برنج و مواد گوشتی را لابهلای آن میریزیم. کمی زعفران ریخته و میگذاریم دم بکشد. برای سرو از پلوی زعفرانی و کمی از مواد گوشتی در صورت دلخواه تزیین میکنیم.
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{comment.commentReply}}