چیز کیک بزرگ

38,000 تومان
(1)
دستور پخت

بیسکوییت را پودر کرده و به ان کره اب شده بیفزایید و کف قالب پهن و پرس کنید پنیر خامه ای و خامه فرم گرفته را با هم مخلوط کرده شکر پودر زلاتین و شکلات اب شده اضافه کنید و مخلوط را روی کراست بریزید و به مدت چهار تا شش ساعت در یخچال قرار دهید سپس تزیین نمایید.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

ترکیبات غذایی
شکر
۱۰۰ گرم 
پودر ژله
۳ قاشق غذاخوری 
پنیر خامه ای
۲۰۰ گرم 
خامه
۲۰۰ گرم 
کره
۱۰۰ گرم 
بیسکوئیت
۱۲۰ گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' '+chefAlias}}
(1)
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

بیشتر... مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.