قیمه نثار قزوینی مامان مولود  تاکنون  +100  بار سفارش داده شده است.

قیمه نثار قزوینی

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دستور پخت

پیاز داغ درست می کنم گوشت رو با پیاز تفت میدم رب رو هم با گوشت و پیاز تفت می دم با آب کافی می پزم و از ادویه زردچوبه فلفل نمک زعفران و هل داخل گوشت استفاده می کنم. برنج رو که از قبل خیس کردم آبکش و دم می کنم و برای خلال هم از خلال بادام، پسته، پوست پرتقال و زرشک که هر کدام رو جدا تفت دادم استفاده می کنم. برنج رو میکشم لابلای برنج گوشت رو می ریزم و از خلال ها هم روی برنج استفاده و تزیین می کنم.

ترکیبات غذایی
زرشک
۳۰ 
خلال نارنگی
۳۰ 
خلال پسته
۳۰ 
خلال بادام
۳۰ 
پودر هل
به مقدار لازم 
زعفران
به مقدار لازم 
رب گوجه
۲ قاشق غذاخوری 
فلفل سیاه
به مقدار لازم 
زردچوبه
به مقدار لازم 
نمک
به مقدار لازم 
گوشت
۱۰۰ 
برنج هاشمی
۲۰۰ 
{{total}} نظر برای {{foodName+' '+chefAlias}}
{{comment.customer.publicName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.