چلو خورش فسنجان با مرغ
خورش فسنجان با مرغ یکی از غذاهای اصیل ایرانی هست و طعم بسیار خوبی داره. شمالیها معمولا فسنجان را ترش درست میکنند اما در اکثر نقاط ایران طعم ملس فسنجان را ترجیح میدن. برای تهیه خورش فسنجان با مرغ ابتدا گردوی آسیاب شده را در قابلمه ریخته و به آن نمک و فلفل و رب انار میزنم و روی حرارت ملایم میگذارم. در ادامه به دلخواه مشتری ران مرغ یا سینه مرغ را تفت داده و نیم پز میکنم و به بقیه مواد اضافه میکنم. سه الی چهار ساعت روی حرارت ملایم میگذارم. کمی شکر هم به آن اضافه میکنم. راز داشتن فسنجان عالی آینه که علاوه بر رعایت همه نکات طبخ، عجله نکنید تا خورش خوب جا بیفته و روغن بندازه. در صورت تمایل می تونید حین پخت یک تکه یخ یا یک استکان آب خیلی سرد به قابلمه اضافه کنید تا بهتر روغن بندازه. خورش فسنجان با مرغ ما آماده هست.
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{comment.commentReply}}