کشک بادمجان

17,200 تومان
کشک بادمجان
مشاهده همه عکس ها
دستور پخت

چنانچه بخواهیم تقریبا رژیمی باشد بادمجان را بصورت نواری یا حلقه ای برش زده و با کمی آب میگذاریم بپزد و بعد از پخت اولیه آن را هم زده و پیاز سرخ شده و نعنا داغ همراه با زردچوبه و سیر تفت داده شده اضافه کرده و میگذاریم طبخ ادامه داشته باشد در ادامه کمی کشک اضافه نموده و کاملا هم زده تا جاافتاده و کشدار شود. در صورت تمایل میتوان بادمجان را کبابی یا سرخ نمود و بقیه مراحل را طبق دستور ادامه داد و به دلخواه گردوی خرد شده و کمی کنجد اضافه میکنیم. غذا آماده است و در ظرفی مناسب کشیده و به سلیقه خود روی آنرا تزیین نمایید. نوش جان مامان ماه بانو

ترکیبات غذایی
زعفران
به مقدار لازم 
کنجد
۵ گرم 
سیر
۱ ق م سرخ شده 
نعناع
۲ ق غ سرخ شده 
بادمجان
۱۵۰ گرم پخته 
کشک
به مقدار لازم 
زردچوبه
۵ گرم 
نمک
۱ ق م سرخ شده 
پیاز
۲ ق غ سرخ شده 
{{total}} نظر برای {{foodName+' '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.