این دیس شامل ۵ پرس است. یکی از غذاهای خوش عطر و بو و جذاب شهر شیراز، هویج پلو است. می توان به دو صورت هویج پلو با گوشت قلقلی و هویج پلو با مرغ رشته ای سرو کرد. طرز تهیه هویج پلو از جمله دستور پخت های آسان و نیازمند زمان کم است و برای زمان هایی که به دلیل مشغله امکان تهیه غذاهایی نیازمند جزییات بیشتر نیست، بسیار مناسب است. در تهیه هویج پلو نکته ی طلایی استفاده از زعفران و هویج هایی خلال شده با سایز کوچک است تا این غذای جذاب را جذاب تر کند. به علاوه هویچ پلو این امکان را به آشپز می دهد تا علاوه بر طبخ سریع این غذا، بنا به ذایقه مخاطب غذا را شخصی سازی کند. اضافه کردن ادویه هایی چون دارچین، زنجبیل، هل، زرشک یا کشمش.... از جمله این موارد است.

هویج پلو با مرغ دیسی
دستور پخت

طرز تهیه دیس هویج پبو مجلسی: مرغ را به همراه نمک و زعفران آب پز می کنیم.بعد از پخت کامل مرغ آن را ریش ریش می‌کنیم. هویج ها را بعد از پاک کردن رشته ای کرده و تفت می‌دهیم. زرشک را هم بعد از تفت دادن، اضافه می کنیم. در اخر مرغ، هویج و زرشک را تفت داده و دو سه قاشق از اب مرغ داخل مواد اضافه می‌کنیم. داخل ظرف سرو به همراه برنج تزیین می‌کنیم. هویج پلو با مرغ شما آماده است.

ترکیبات غذایی
برنج
۷۵۰ گرم 
هویج
۱۰ عدد 
مرغ
۱۵۰۰ گرم 
زرشک
۵ قاشق 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.