پاناکوتا شکلاتی مامان ستایش  تاکنون  +10  بار سفارش داده شده است.

پاناکوتا شکلاتی

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دستور پخت

پودر ژلاتین را بایک لیوان شیر مخلوط و بن ماری میکنیم.حالا سه لیوان شیر را با پودرکاکایووشکر وشکلات مخلوط گرم شد خاموش میکنیم.بعد از خنک شدن با ژلاتین مخلوط و خامه را زده به مواد اضافه میکنیم و چهار ساعت در یخچال قرار میدهیم

ترکیبات غذایی
شیر
۸۰۰گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.