باقالی پلو با مرغ
دستور پخت

ابتدا مرغ شسته شده را سرخ میکنم. بعد سس مرغ را آماده میکنم به این صورت که پیاز را رنده کرده و با روغن کم تفت میدهم کمی زردچوبه و فلفل سیاه و نمک اضافه کرده و به این ترکیب رب گوجه فرنگی اضافه میکنم کمی دارچین نیز به سس میزنم پس از کمی گرم شدن مرغ را درون این سس قرار میدهم و مقداری فلفل دلمه و هویج بر روی مرغ میچینم با اضافه کردن مقداری زعفران و کمی آبغوره یا آبلیمو بر روی شعله با حرارت ملایم قرار میدهم تا خوب پخته شود. برنج را از شب قبل خیس کرده و موقع پختن غذا آن را آبکش میکنم و لا به لای آن شوید و باقالی میریزم و به مدت نیم ساعت با حرارت خیلی کم آن را دم میکنم.

ترکیبات غذایی
شوید
۱ قاشق غذاخوری 
باقالی
حدودا ۵۰ گرم 
آبلیمو
کمی 
هویج
۱عدد 
دارچین
کمی 
زردچوبه
کمی 
زعفران
کمی 
نمک
۱ قاشق غذاخوری 
رب گوجه خانگی
حدودا ۵۰ گرم 
فلفل سیاه
کمی 
فلفل دلمه ای سبز
۱عدد 
برنج
کمی 
ران مرغ
۱ عدد 
{{total}} نظر برای {{foodName+' '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.