باقالی پلو با مرغ

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دستور پخت

ابتدا مرغ شسته شده را سرخ میکنم. بعد سس مرغ را آماده میکنم به این صورت که پیاز را رنده کرده و با روغن کم تفت میدهم کمی زردچوبه و فلفل سیاه و نمک اضافه کرده و به این ترکیب رب گوجه فرنگی اضافه میکنم کمی دارچین نیز به سس میزنم پس از کمی گرم شدن مرغ را درون این سس قرار میدهم و مقداری فلفل دلمه و هویج بر روی مرغ میچینم با اضافه کردن مقداری زعفران و کمی آبغوره یا آبلیمو بر روی شعله با حرارت ملایم قرار میدهم تا خوب پخته شود. برنج را از شب قبل خیس کرده و موقع پختن غذا آن را آبکش میکنم و لا به لای آن شوید و باقالی میریزم و به مدت نیم ساعت با حرارت خیلی کم آن را دم میکنم.

ترکیبات غذایی
شوید
۱ قاشق غذاخوری 
باقالی
حدودا ۵۰ گرم 
آبلیمو
کمی 
هویج
۱عدد 
دارچین
کمی 
زردچوبه
کمی 
زعفران
کمی 
نمک
۱ قاشق غذاخوری 
رب گوجه خانگی
حدودا ۵۰ گرم 
فلفل سیاه
کمی 
فلفل دلمه ای سبز
۱عدد 
برنج
کمی 
ران مرغ
۱ عدد 
{{total}} نظر برای {{foodName+' '+chefAlias}}
{{comment.customer.publicName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.