کوفته تبریزی
ابتدا گوشت چرخ کرده را داخل ظرف ریخته بعدلپه پخته نیم کوب شده رو به گوشت اضافه میکنیم وبه پیاز کوچک رنده شده آب گرفته وبرنج رو همراه با سبزیهای معطر ویو عددتخم مرغ و ادویه هایی از قبیل نمک و فلفل و زرد چوبه همه رو با هم مخلوط کرده وبعد از روز دادن سی کوفته رو که شامل یک پیاز داغ عسلویه بعد از سرخ شدن پیاز رب رو تفت میدیم وآب اضافه میکنیم تا آب جوش بیاد بعد از جوش اومدن آب کوفته رو که وسط یک آلو گذاشتیم گرد کرده ودر سس میاندازیم تا حدودا چهل دقیقه که هم سس سفت شده وهم کوفته پخته و جا افتاده . نوش جان
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{comment.commentReply}}