کوفته تبریزی

25,200 تومان
کوفته تبریزی
دستور پخت

ابتدا گوشت چرخ کرده را داخل ظرف ریخته بعدلپه پخته نیم کوب شده رو به گوشت اضافه میکنیم وبه پیاز کوچک رنده شده آب گرفته وبرنج رو همراه با سبزیهای معطر ویو عددتخم مرغ و ادویه هایی از قبیل نمک و فلفل و زرد چوبه همه رو با هم مخلوط کرده وبعد از روز دادن سی کوفته رو که شامل یک پیاز داغ عسلویه بعد از سرخ شدن پیاز رب رو تفت میدیم وآب اضافه میکنیم تا آب جوش بیاد بعد از جوش اومدن آب کوفته رو که وسط یک آلو گذاشتیم گرد کرده ودر سس میاندازیم تا حدودا چهل دقیقه که هم سس سفت شده وهم کوفته پخته و جا افتاده . نوش جان

ترکیبات غذایی
برنج
۵۰گرم 
لپه
۵۰گرم 
گوشت گوساله
۱۲۰ گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.