اسنک گوشت و قارچ
اسنک گوشت یه غذای دلچسب و پرطرفدار هست. به علاوه زمان تهیه اسنک تقریبا کوتاه هست و بچهها علاقه زیادی بهش دارن. برای تهیه اسنک گوشت، ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز خوب تفت می دم و بعد قارچ را اضافه میکنم. رب و زرد چوبه هم اضافه کرده و خوب به هم میزنم. (برای اینکه رب رنگ بهتری بده میتونید جدا در کمی روغن تفتش بدید. همچنین زردچوبه را ). در آخر فلفل دلمهای خرد شده را اضافه میکنم. نمک به اندازه مناسب اضافه میکنم. وقتی مواد آماده شد، مقداری از اون را روی نان تست میگذارم . کمی آویشن میپاشم و یه ورقه پنیر گودا میگذارم . یک نان دیگر روی اون گذاشته و داخل دستگاه ساندویچ ساز میگذارم . اسنک گوشت ما آماده هست. می تونید از هر نوع سسی که علاقه دارید کنارش استفاده کنید. اگر گرم خورده بشه طعم خیلی بهتری داره.
یه اسنک خوشمزه و سالم. مواد داخلش با روغن نسبتا کم سرخ شده، قارچ ها فقط آبش گرفته شده و اصلا سرخ نشده و از پنیر کم چرب هم استفاده شده. اینه که این اسنک ها در عین اینکه پر ملات هست ولی چرب و ناسالم نیست.
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{comment.commentReply}}