خوراک راگو با مرغ
دستور پخت

ابتدا لوبیا رو خرد وسرخ میکنیم بعد هویج رو حلقه و سرخ میکنیم پیاز داغ درست میکنیم و میگذاریم بپزد در ظرف جدا ران مرغ قطعه شده رو سرخ و میگذاریم بپزد ، بعد به مخلوط لوبیا اضافه میکنیم ، رب و ادویه و زعفران اضافه میکنیم و میگذاریم جابیافتد و برای تزیین از سیب زمینی سرخ شده استفاده میکنیم و با نان سرو میشود

ترکیبات غذایی
زردچوبه
به مقدار لازم 
فلفل سیاه
به مقدار لازم 
نمک
به مقدار لازم 
زعفران
به مقدار لازم 
سیب زمینی
یک عدد 
هویج
یک عدد 
ران مرغ
یک عدد 
لوبیا سبز
۲۵۰ گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.