کیک مرغ مجلسی

73,300 تومان
کیک مرغ مجلسی
دستور پخت

مرغ را پخته ریز خورد میکنم بعد خیار شور رنده کرده به همراه گردو خوردشده به مرغ اضافه میکنم جعفری وپیازه چه راساطوری کرده به مواد اضافه میکنیم در انتها سس مایونزوماست چکیده یا یونانی ونمک فلفل وپودر سیر اضافه کرده به مدت یک الی دوساعت در یخچال استراحت میدم

ترکیبات غذایی
سینه مرغ
۳۵۰گرم 
گردو
۵۰گرم 
خیارشور
۳۰۰گرم 
سس مایونز
۳ق غ و۲ق غ ماست 
جعفری
۵۰گرم و۲۰گرم پیازچه 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.