زرشک پلو با مرغ #ران
مشاهده همه عکس ها
دستور پخت

سینه یا ران مرغ را سرخ کرده و بعد از اینکه طلایی شد، مخلوط زعفران دم کرده، رب سرخ شده، آب جوش، نمک، فلفل، زردچوبه و کمی آبغوره را به همراه یک حبه سیر و یک عدد پیاز، به مرغ اضافه میکنیم. بعد از دو ساعت با حرارت ملایم، آماده است. زرشک را با کمی کره تفت داده و در صورت تمایل کمی شکر و آبلیمو اضافه می‌کنیم. در انتها، زعفران دم کرده و مقداری برنج و زرشک را مخلوط کرده و روی برنج سفید می‌ریزیم.

ترکیبات غذایی
ران مرغ
۱ عدد (یا سینه) 
رب گوجه
۱۰ گرم 
آبغوره
۱ قاشق چای خوری 
کره
۱۰ گرم 
پیاز
۱ عدد کوچک 
سیر
۱ حبه 
شکر
مقداری 
زعفران
مقداری 
زردچوبه
مقداری 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.