سبزی پلو با ماهی قزل آلا به دلیل وجود سبزی هایی چون تره، جعفری، شوید، گشنیز ، شنبلیله و سیر از جمله منابع غنی فیبر است. و همین طور به دلیل وجود ماهی، منبع عمده امگا سه نیز می باشد. قدمت سبزی پلو با ماهی در سفره های نوروزی ایرانیان به بیش از ۱۰۰۰ سال باز می گردد و یادآور خاطره بازپس گیری تخت سلیمان از دست دیو در نواحی شمال غربی ایران امروزی است.

سبزی پلو با ماهی
مشاهده همه عکس ها

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دستور پخت

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی: ماهی مناسب سبزی پلو با ماهی را پاک کرده و در ادویه های مناسب می خوابانیم تا مزه دار شود. و در ماهیتابه سرخ می کنیم.پس پاک کردن سبزی های مناسب سبزی پلو با ماهی پاک کرده و می شوییم. و بعد از ابکش شدن برنج به همراه سبزی دم می گذاریم سپس با ماهی قزل آلا سرو می کنیم. سبزی پلو با ماهی شما آماده است.

ترکیبات غذایی
سبزی پلو
به میزان لازم 
فلفل سیاه
نوک قاشق چایخوری 
ماهی
۴۰۰گرم 
زردچوبه
یک قاشق چایخوری سر خالی 
روغن سرخ کردنی
میزان لازم 
برنج هاشمی
۳۰۰گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' '+chefAlias}}
{{comment.customer.publicName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.