سوپ جو

7,700 تومان
سوپ جو

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دستور پخت

جو پوست کنده را که از شب قبل خیس کردم را می پزم ودر اواسط پخت به آن هویج رنده شده اضافه می کنم و اجازه می دهم خوب بپزد ودر اواخر پخت مقدار زیادی آب مرغ به آن اضافه می کنم وسپس در یک ظرف رب را سرخ می کنم وبه همراه ادویه تفت می دهم وسپس به سوپ اضافه می کنم میگذارم تا سوپ جا بیافتددرصورت تمایل شما می توان سوپ را زرشک ویا جعفری ریز شده ویا فلفل دلمه ای ریز شده تزیین کرد نوش جون

ترکیبات غذایی
ران مرغ
جهت تهیه آب مرغ ۱۰۰ گرم 
روغن آفتابگردان
به مقدار لازم 
نمک
به مقدار لازم 
کاری
یک پنس 
زردچوبه
به مقدار لازم 
فلفل سیاه
جهت تهیه آب مرغ ۱۰۰ گرم 
دارچین
یک پنس 
رب گوجه
به مقدار لازم 
جو
یک پیمانه 
{{total}} نظر برای {{foodName+' '+chefAlias}}
{{comment.customer.publicName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.