شما اولین نفری باشید که  شیرینی شکلات پسته مامان رامیلا  را سفارش می دهد.

شیرینی شکلات پسته

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دستور پخت

ابتدا کره و آریستو را مخلوط کرده، هم می‌زنیم و شکر اضافه می‌کنیم. بعد پودر کاکایو و سپس کوکوپاپس نارگیل و آرد را اضافه کرده ورز می‌دهیم و به مدت بیست تا سی دقیقه داخل یخچال استراحت می‌دهیم. سپس به مدت بیست دقیقه در فر می‌گذاریم تا بپزد. بعد که از فر بیرون آمد و خنک شد، داخل شکلات آب شده می‌غلتانیم و با پودر پسته تزیین می‌کنیم.

ترکیبات غذایی
پسته
۱/۳ پیمانه 
شکلات
۷۵ گرم 
نارگیل
۷۵ گرم 
نمک
۱/۴ پیمانه 
آرد
۱ پینچ 
شکر
۲۲۵ گرم 
کره
۱۵۰ گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' '+chefAlias}}
{{comment.customer.publicName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.