چلو خورش قیمه بادمجان #350_گرمی
دستور پخت

پیاز داغ و گوشت را تفت داده و کمی رب و زردچوبه به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم . سپس به آن آب اضافه می کنیم تا گوشت بپزد . لپه را جاداگانه نیم پز می کنیم و به گوشت پخته اضافه می کنیم تا باهم پخته و خورشت جا بیافتد . سپس چاشنی ها و نمک و فلفل را اضافه می کنیم . در اواخر طبخ بادمجانها را اضافه میکنیم تا آنها نیز پخته شود

ترکیبات غذایی
گوشت
۱۰۰ گرم 
لپه
یک چهارم پیمانه پلوپز 
رب گوجه
به میزان لازم 
نمک
به میزان لازم 
فلفل
به میزان لازم 
زردچوبه
به میزان لازم 
آبلیمو
به میزان لازم 
زعفران
به میزان لازم 
بادمجان
۱ عدد 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.