چلو شامی رودباری مامان مونا  تاکنون  +20  بار سفارش داده شده است.

چلو شامی رودباری

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دستور پخت

طرز تهیه شامی رودباری ابتدا گوشت را دو بار چرخ میکنیم تا گوشت نرم و یکدست شود بعدپیاز رنده شده و گلپر و سبزی خشک ونمک و فلفل و زردچوبه هنه مواد را اضافه میکنیم خوب ورز میدهیم ،سپس به اندازه یک کف دست بر داشته و صاف میکنیم ودر روغن زیتون با حرارت ملایم پخته میشود بعد سرخ میشود سس گوجه هم درست میکنیم سپس شامی ها را به ان اضافه میکنیم میگذاریم جا بیفتد البته بعضی ها بدونه سس گوجه دوست دارن

ترکیبات غذایی
پیاز
۱عدد 
گوشت چرخ کرده
۱۰۰گرم 
برنج دم سیاه
۲۰۰گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' '+chefAlias}}
{{comment.customer.publicName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.