باقالی پلو با مرغ
مشاهده همه عکس ها
دستور پخت

پیاز رو به صورت نگینی خرد می‌کنیم. توی تابه با مقداری روغن تفتش میدیم. ران کامل مرغ رو توی تابه قرار میدیم نمک و زعفران و ادویه‌جات بهش اضافه می‌کنیم و البته یکی دو حبه سیر تازه به صورت ریز شده. میذاریم تا هر دو طرف ران مرغ طلایی بشه. به مقدار لازم رب رو تفت میدیم و به مرغ اضافه می‌کنیم. در آخر روی موادمون آب می‌ریزیم و میذاریم تا کامل بپزه. همزمان باقالی رو توی قابلمه آبپز می‌کنیم. برنج رو هم که از قبل خیس کردیم به صورت آبکشی می‌پزیم و لایه لایه بهش باقالی و شوید اضافه می‌کنیم و مواد رو با هم مخلوط کرده میذاریم روی آتیش تا کاملا دم بکشه.

ترکیبات غذایی
برنج
۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم پخته 
باقالی
به مقدار لازم 
شوید
به مقدار لازم 
ران مرغ
۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم 
زعفران
به مقدار لازم 
پیاز
۱ عدد متوسط 
سیر
۱ حبه 
{{total}} نظر برای {{foodName+' '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.