نامشخص

293,300 تومان
نامشخص
دستور پخت

قیمه نثار گوشت رو بعد از شستن به اندازی حبه قند بزرگ خرد می‌کنیم. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و سرخ می‌کنیم. گوشت رو به پیاز اضافه کرده و به مدت دو دقیقه با حرارت بالا تفت می‌دهیم. رب، زرچوبه و فلفل سیاه رو اضافه کرده وتفت می‌دهیم. بهتره آب جوش را به آن اضافه کنیم. این خورشت بعد از دو ساعت با حرارت کم جوشیدن، آماده است. آب لیموی تازه، پودر دارچین، پودر هل، گلاب و زعفران رو اضافه می‌کنیم. این خورش زیبا خوش مزه و مجلسی آماده است. ته چین بعد از شستن برنج آن را ۳ ساعت خیس می‌کنیم. مرغ را آب‌پز کرده و مزه دار می‌کنیم. برنج را آبکش می‌کنیم. تخم مرغ، ماست، هل و زعفران را با هم‌زن هم می‌زنیم تا لخته‌گی ماست و تخم مرغ از بین برود. برنج را داخل این مایه می‌ریزیم و کف ظرف مورد نظر را با کره چرب می‌کنیم. نصف مایه را داخل ظرف می‌ریزیم. مرغ مزه دار شده و پخته شده را روی سطح برنج می‌گذاریم. بقیه مایه را روی مرغ می‌ریزیم. کره ذوب کرده را رویش می‌ریزیم و روی ظرف را با فویل می‌پوشانیم و داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت یک ساعت در طبقه وسط فر می‌گذاریم. وزن:۷ کیلوگرم

ترکیبات غذایی
گوشت
۱۲۰ گرم 
پیاز
۱ قاشق غذا خوری 
رب گوجه
۱۰ گرم 
پودر هل
به میزان لازم 
دارچین
به میزان لازم 
خلال پسته
۱۰ گرم 
خلال بادام
۱۰ گرم 
زرشک
۱ قاشق غذا خوری 
زعفران
به میزان لازم 
گلاب
به میزان لازم 
آبلیمو
به میزان لازم 
برنج
۱ پیمانه 
مرغ
۲۵۰ گرم 
کره
۲۵ گرم 
ماست
۱ فنجان 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.