چلو خورش قیمه سیب زمینی #350_گرمی
لپه را از شب قبل خیس میکنیم و آب آنرا چند مرتبه عوض میکنیم. ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده ودر قابلمه مورد نظر با کمی روغن تفت میدهیم بعد تکه های گوشت را اضافه میکنیم و فلفل سیاه و زردچوبه را هم اضافه میکنیم زمانی که گوشت تغییر رنگ داد تقریبا پنج لیوان آب میریزیم ومیگذاریم که گوشت بپزد. لپه را جداگانه میپزیم و به همراه دوعدد لیمو عمانی که از قبل خیساندیم تا تلخی اش گرفته شودتقریبا یک ساعت آخر به خورشت اضافه میکنیم و همچنین سه قاشق رب را تفت میدهیم وبه خورشت اضافه میکنیم و نیم ساعت آخر مقداری زعفران و گلاب ودارچین و نمک به خورشت اضافه میکنیم و زیر شعله را کم میکنیم تا خورشتمان جا بیفتد. سیب زمینی را خلالی کرده و سرخ میکنیم وزمان سرو روی خورشت را با آن تزیین میکنیم. این مقدار مواد برای چهار نفر میباشد.
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{comment.commentReply}}