پاناکوتا مجلسی

35,000 تومان
(2)
دستور پخت

خامه شیر و شکر را مخلوط کرده تا زمانی که به جوش برسد هم بزنید سپس پودر ژلاتین را اضافه کرده هم بزنید وانیل و درصورت تمایل رنگ خوراکی را اضافه کنید و مخلوط را درقالب مورد نظر ریخته و در یخچال قرار دهید تا ببندد

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

ترکیبات غذایی
وانیل
یک قاشق مربا خوری 
شکر
یک پیمانه 
پودر ژله
۳ قاشق غداخوری 
شیر
۳ پیمانه 
خامه
یک پیمانه 
{{total}} نظر برای {{foodName+' '+chefAlias}}
(2)
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

بیشتر... مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.