پاناکوتا مجلسی مامان نگار  تاکنون  4  بار سفارش داده شده است.

پاناکوتا مجلسی

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دستور پخت

خامه، شیر و شکر را مخلوط کرده تا زمانی که به جوش برسد هم بزنید. سپس پودر ژلاتین را اضافه کرده هم بزنید. وانیل و در صورت تمایل رنگ خوراکی را اضافه کنید و مخلوط را در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال قرار دهید تا ببندد.

ترکیبات غذایی
وانیل
یک قاشق مربا خوری 
شکر
یک پیمانه 
پودر ژله
۳ قاشق غداخوری 
شیر
۳ پیمانه 
خامه
یک پیمانه 
{{total}} نظر برای {{foodName+' '+chefAlias}}
{{comment.customer.publicName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.