باقالی پلو با ماهیچه
ماهیچه های باقالی پلو با ماهیچه را از شب قبل مزهدار میکنیم و بعد همراه با پیاز و زردچوبه و یک حبه سیر میپزیم تا کاملا پخته شود در آخر عصاره ماهیچه را صاف کرده زعفران به آن اضافه میکنیم کمی نمک میزنیم دوباره میگذاریم به روی حرارت ملایم تا عطر زعفران به خورد گوشت برود.جداگانه پیاز داغ درست میکنیم و هنگامی که باقالی پلو با ماهیچه را سرو میکنیم کمی پیاز داغ و عصاره ماهیچه را به روی گوشت میریزیم.نوش جان
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{comment.commentReply}}