باقالی پلو با ماهیچه
دستور پخت

ماهیچه های باقالی پلو با ماهیچه را از شب قبل مزه‌دار می‌کنیم و بعد همراه با پیاز و زردچوبه و یک حبه سیر می‌پزیم تا کاملا پخته شود در آخر عصاره ماهیچه را صاف کرده زعفران به آن اضافه می‌کنیم کمی نمک میزنیم دوباره می‌گذاریم به روی حرارت ملایم تا عطر زعفران به خورد گوشت برود.جداگانه پیاز داغ درست می‌کنیم و هنگامی که باقالی پلو با ماهیچه را سرو‌ می‌کنیم کمی پیاز داغ و عصاره ماهیچه را به روی گوشت می‌ریزیم.نوش جان

ترکیبات غذایی
برنج آستانه اشرفیه
۲۰۰ گرم 
ماهیچه گوسفندی
۴۰۰ گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.