باقالی پلو با ماهیچه مجلسی مامان ترنج  تاکنون  +200  بار سفارش داده شده است.

باقالی پلو با ماهیچه مجلسی

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دستور پخت

ماهیچه را از شب قبل مرینت می کنیم و بعد همراه با پیاز و زردچوبه و یک حبه سیر می پزیم تا کاملا پخته شود در آخر عصاره ماهیچه را صاف کرده زعفران به آن اضافه می کنیم کمی نمک می زنیم دوباره می گذاریم به روی حرارت ملایم تا عطر زعفران به خورد گوشت برود.جداگانه پیاز داغ درست می کنیم و هنگامی که غذا را سرو‌می کنیم کمی پیاز داغ و عصاره ماهیچه را به روی گوشت میریزیم.نوش جان

ترکیبات غذایی
برنج آستانه اشرفیه
۲۰۰ گرم 
ماهیچه گوسفندی
۴۰۰ گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' '+chefAlias}}
{{comment.customer.publicName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.