چلو خورش فسنجان با مرغ #۳۵۰_گرمی
دستور پخت

پیاز را رنده درشت می‌کنم و در کمی روغن تفت می‌دهیم. گردوی ۲بار اسیاب شده را اضافه کرده و باز هم تفت می‌دهیم. نمک، فلفل و زردچوبه نیز اضافه می‌کنیم. سینه مرغ یا ران مرغ که تکه تکه شده را اضافه می‌کنیم. با ۳ لیوان اب می‌گذاریم بپزد. یک ساعت بعد، رب انار و با توجه ب سلیقه ک ترش باشد یا شیرین یا ملس به خورش اضافه می‌کنیم. شعله را کم می‌کنیم تا جا بیفتد و روغن بیندازد. حالا اماده سرو می‌شود.

ترکیبات غذایی
مرغ
۲ عدد سینه مرغ خرد شده 
گردو
۲ لیوان آسیاب شده 
رب انار
۱ لیوان 
پیاز
۱ عدد 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.