چلو خورش فسنجان با مرغ #۳۵۰_گرمی
216,400
تومان
پیاز را رنده درشت میکنم و در کمی روغن تفت میدهیم. گردوی ۲بار اسیاب شده را اضافه کرده و باز هم تفت میدهیم. نمک، فلفل و زردچوبه نیز اضافه میکنیم. سینه مرغ یا ران مرغ که تکه تکه شده را اضافه میکنیم. با ۳ لیوان اب میگذاریم بپزد. یک ساعت بعد، رب انار و با توجه ب سلیقه ک ترش باشد یا شیرین یا ملس به خورش اضافه میکنیم. شعله را کم میکنیم تا جا بیفتد و روغن بیندازد. حالا اماده سرو میشود.
{{comment.customerName}}
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{chefAlias}}
{{comment.commentReply}}
بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد.
موردی یافت نشد.