نامشخص
سینه مرغ پخته شده را تکه تکه کرده، با پیازداغ و ادویه تفت داده و مقداری زعفران به آن اضافه میکنیم. سپس تخم مرغ ها را خوب هم زده و به آن ماست و نمک اضافه میکنیم تا یکنواخت گردد. سپس زعفران، زرشک و برنج آبکش شده را به آن اضافه میکنیم. کف تابه مقداری روغن ریخته و نصف برنج را میریزیم، بعد یک لایه مواد آماده شده و روی آن مابقی برنج را میریزیم. بعد به مدت یک ساعت روی شعله ملایم قرار میدهیم. برای تزیین از زرشک و خلال پسته استفاده میکنیم.
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{comment.commentReply}}