پاستا با سس آلفردو مامان فلور  تاکنون  +100  بار سفارش داده شده است.

پاستا با سس آلفردو
دستور پخت

ابتدا مرغ را مزه دار کرده و سپس با کره تفت میدهیم سپس قارچ را اضافه کرده پودر موسیر و نمک و فلفل زده و در نهایت خامه و پنیر پارمسان اضافه میکنیم. در همین حین پاستا را به مدت ۲۰ دقیقه جوشانده و پس از آبکش کرده به مواد اولیه و سس اضافه میکنیم و میگذاریم سس به خرد پاستا رود. در نهایت در ظرف کشیده و روی آنرا با پودر موسیر و سپس جعفری تزیین میکنیم.

ترکیبات غذایی
جعفری
مقدار لازم 
فلفل سیاه
مقدار لازم 
قارچ
۱۰۰ گرم 
نمک
مقدار لازم 
پنیر پارمسان
مقدار لازم 
خامه
۱۰۰ گرم 
سینه مرغ
۳۰۰ گرم 
پاستا
۲۵۰ گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.