خورش مسما بادمجان مامان همراز  تاکنون  +20  بار سفارش داده شده است.

خورش مسما بادمجان

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دستور پخت

ابتدا پیاز نگینی را تفت وگوشت تکه‌ای و زردچوبه ورب گوجه اضافه میکنیم تفت داده و آب داغ ریخته میگذاریم بپزد بادمجان را سرخ کرده وباگوشت پخته می‌گذاریم بپزد در انتها قوره وپیازداغ با رب تفت داده ورویش میریزیم تا مواد به خورد هم برود در آخر گوجه‌فرنگی را تفت داده رویش میگذاریم یا بدون تفت دادن سپس سرو میکنیم

ترکیبات غذایی
فلفل سیاه
یک دوم قاشق چایخوری 
گوشت سردست گوسفند
۱۰۰ گرم 
گوجه فرنگی
یک عدد 
غوره
دو تا سه. قاشق غذاخوری 
زردچوبه
یک قاشق چایخوری 
روغن سرخ کردنی
سه قاشق غذاخوری 
پیاز
دو عدد 
رب گوجه
یک.قاشق غذاخوری. پر 
پودر هفت رنگ مشهدی
یک قاشق. چایخوری 
بادمجان
یک عدد 
آبغوره
مقدار کمی 
{{total}} نظر برای {{foodName+' '+chefAlias}}
{{comment.customer.publicName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.