شیرینی برشتوک نخودچی
برشتوک نخودچی یک میان وعده و یا حتی صبحانه خوشمزه و مقوی هست. برای تهیه برشتوک نخودچی ابتدا اول آرد سفید رو نیم ساعت با شعله ملایم تفت میدهیم و الک میکنیم. بعد آرد نخودچی را به همین صورت تفت میدهیم و الک میکنیم. اگر الک نکنیم، موقع روغن ریختن گلوله میشه. وقتی هر دو آرد را الک کردیم، پودر قند را هم الک میکنیم و به آرد اضافه میکنم. (دیگه به شعلهی گاز نیازی نداریم). ادویه هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. در مرحله بعد از آماده سازی برشتوک نخودچی روغن گرم رو کم کم اضافه میکنیم. وقتی مخلوط شد، در یک ظرف لبه دار این خمیر رو میریزیم و صاف میکنیم. برای صاف کردن یک کیسه فریزر روی خمیر میگذارم و با یک قلتک و یا با پشت قاشق صافش میکنم. بعد شکلات تختهای شیری را روی بخار آب قرار میدم تا آب بشه. اگر سفت بود، کمی کره اضافه میکنم تا نرم بشه و روی خمیر میریزم و در نهایت با پودر پسته تزیین میکنم. بعد از یک تا دو ساعت که برشتوک نخودچی را گذاشتید سرد بشه، به هر شکلی که دوست دارید برش بزنید و سرو کنید.
شیرینی برشتوک ورزن جدید شیرینی نحودچی سنتی هست که با شکلات خیلی خوشمزه تزیین شده، وزنش حدود ۶۵۰ گرم و حدودا ۵۵ الی ۶۰ تا شیرینی توش هست.
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{comment.commentReply}}