شیرینی برشتوک نخودچی مامان شهدین  تاکنون  +50  بار سفارش داده شده است.

شیرینی برشتوک نخودچی

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دستور پخت

ابتدا اول آرد سفید رو نیم ساعت با شعله ملایم تفت می‌دهیم و الک می‌کنیم. بعد آرد نخودچی رو به همین صورت تفت می‌دهیم و الک می‌کنیم. اگر الک نکنیم، موقع روغن ریختن گلوله میشه. وقتی هر دو آرد رو الک کردیم، پودر قند رو هم الک می‌کنیم و به آرد اضافه می‌کنیم (دیگه به شعله ی گاز نیازی نداریم). ادویه هم اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم. بعد روغن گرم رو کم کم اضافه می‌کنیم. وقتی مخلوط شد، در یک ظرف لبه دار این خمیر رو می‌ریزیم و صاف می‌کنیم. برای صاف کردن یک کیسه فریزر روی خمیر بگذارید و با یک قلتک و یا با پشت قاشق صافش کنید. بعد شکلات تخته ای شیری رو روی بخار آب قرار می‌دهیم تا آب شود. اگر سفت بود، کمی کره اضافه کنید تا نرم شود. روی خمیر می‌ریزیم و با پودر پسته تزیین می‌کنیم. بعد از یک تا دوساعت که در جای خنک بود، به هر شکلی که دوست دارید برش بزنید.

ترکیبات غذایی
آرد
۲۵۰ گرم 
آرد نخودچی
۲۵۰ گرم 
دارچین
۱ قاشق غذا خوری 
پودر هل
۱ قاشق چای خوری 
شکلات
۱۰۰ گرم 
نظر کارشناس آشپزی

شیرینی برشتوک ورزن جدید شیرینی نحودچی سنتی هست که با شکلات خیلی خوشمزه تزیین شده، وزنش حدود ۶۵۰ گرم و حدودا ۵۵ الی ۶۰ تا شیرینی توش هست.

{{total}} نظر برای {{foodName+' '+chefAlias}}
{{comment.customer.publicName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.