چلو خورش قورمه سبزی با گوشت گوسفند دستپخت مامان هدا  تاکنون  +500  بار سفارش داده شده است.

چلو خورش قورمه سبزی با گوشت گوسفند
دستور پخت

گوشت خورشی تکه تکه شده را به همراه پیاز و یک حبه سیر و کمی فلفل و زردچوبه تفت میدهیم. گوشت استفاده شده گوشت سر دست گوسفند است و بوی آن به خوبی در مراحل پخت غذا گرفته می شود. سبزی قورمه را هم در قابلمه دیگر خوب تفت داده تا رنگ آن تیره شود. برای اینکه قورمه سبزی لعاب دار و خوشمزه باشد، من کمی اسفناج هم به ترکیب سبزی قورمه اضافه می کنم. سپس سبزی سرخ شده را به گوشت نیم پخته اضافه میکنیم. در این مرحله ادویه زردچوبه میزنیم و لوبیا قرمز را که ازقبل خیس کرده ایم را به بقیه مواد داخل قابلمه خورش اضافه می کنیم. شعله گاز را کم می کنیم و اجازه می دهیم خورش قورمه سبزی ما کم کم بپزد تا روغن بیندازد. اواخر طبخ خورش، لیمو عمانی، نمک، و فلفل اضافه می کنیم تا طعم خورش ما خوب و چاشنی دار شود. خورش باید خوب جا بیفتد. برای همین اجازه می دهیم تا مدتی روی گاز بماند. در نهایت خورش قورمه سبزی را با برنج آستانه اشرفیه سرو میکنیم. نوش جان.

ترکیبات غذایی
آبلیمو
۲ق غ 
برنج آستانه اشرفیه
۳۰۰ گرم 
پیاز
یک عدد 
روغن سرخ کردنی
۲ق غ  
زردچوبه
۱ق غ 
زعفران
۱ق م 
سبزی قورمه
نیم کیلو 
سیر
۱ حبه 
فلفل سیاه
۱ق چ 
گوشت سردست گوسفند
۳۰۰ گرم 
لوبیا قرمز
یک پیمانه 
لیمو عمانی
۴ عدد 
نمک
۱ق چ 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.