جوجه تابه ای

13,500 تومان
(82)
دستور پخت

برای درست کردن جوجه‌تابه‌ای از گوشت ران‌مرغ استفاده می‌کنم. ابتدا ران مرغ را کاملا خورد میکنم. سپس داخل مخلوطی از پیاز چرخ یا رنده شده همراه با نمک، فلفل و زعفران فراوان با آب نارنج خوابانده تا این مخلوط کاملا به گوشت ران مرغ ما طعم بده. بعد از چند ساعتی از این کار آن را داخل تابه ریخته همراه با آن مخلوط آغشته و آن را سرخ میکنم سپس سرو می‌کنم.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

ترکیبات غذایی
ران مرغ
۲۰۰ گرم 
پیاز
۱ عدد 
نمک
به مقدار لازم 
فلفل
 
زعفران
 
آب نارنج
 
{{total}} نظر برای {{foodName+' '+chefAlias}}
(82)
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

بیشتر... مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.