مرصع پلو با مرغ #ران
دستور پخت

ابتدا مرغ مرینت شده را سرخ میکنیم و بعد میگذاریم تا بپزد . این مرغ زعفرانی پخته میشود . برنج را آبکش میکنیم و میگذاریم تا دم بکشد . برای سرو غدا وقتی داخل طرف مورد نظر پلو را کشیدیم روی آنرا با خلال پسته ، خلال بادام ، زرشک ، پلو زعفرانی و خلال پوست پرتعال که از قبل شیرین شده و پخته شده تزیین میکنیم . در آخر مرغ هارا نیز کنار پلو میچینیم

ترکیبات غذایی
زرشک
۳۰ گرم 
کشمش
۵۰ 
خلال نارنگی
۳۰ گرم 
خلال بادام
۲۰ گرم 
خلال پسته
۱۰ گرم 
ران مرغ
۳۵۰ گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.