بیف استروگانف
گوشت را شسته و سپس باریک خلالی میکنم و پیاز را با روغن تفت داده و گوشت را اضافه میکنم زیر قابلمه را زیاد میکنم به آبگوشت کشیده شود سپس آب را به آن اضافه کردم. میگذارم بمدت حدودا ۴۰ دقیقه بپزد بعد قارچها را اضافه میکنم قارچ ها که پخته شد نمک و فلفل را اضافه میکنم آرد را با کره تفت میدهم و شیر را کم کم اضافه کرده و تند تند هم میزنم که گوله نشود بعد از آن سس،شیر،کره و آرد را به گوشت و قارچ میافزاییم و در آخر خامه را اضافه کرده و در ظرف میکشیم و روی آن را سیب زمینی خلالی یا چیپس میریزم.
گوشت راسته گوساله بود که حسابی پخته شده و نرم شده بود. نسبت گوشتش به قارچش بیشتر بود و سس خامه و بشاملش هم خیلی خوش طعم بود. روش هم با چیبس خلالی تزیین شده بود.
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{comment.commentReply}}