بیف استروگانف

32,000 تومان
بیف استروگانف
مشاهده همه عکس ها
دستور پخت

گوشت را شسته و سپس باریک خلالی می‌کنم و پیاز را با روغن تفت داده و گوشت را اضافه می‌کنم زیر قابلمه را زیاد می‌کنم به آب‌گوشت کشیده شود سپس آب را به آن اضافه کردم. می‌گذارم بمدت حدودا ۴۰ دقیقه بپزد بعد قارچها را اضافه می‌کنم قارچ ها که پخته شد نمک و فلفل را اضافه می‌کنم آرد را با کره تفت می‌دهم و شیر را کم کم اضافه کرده و تند تند هم میزنم که گوله نشود بعد از آن سس،شیر،کره و آرد را به گوشت و قارچ می‌افزاییم و در آخر خامه را اضافه کرده و در ظرف میکشیم و روی آن را سیب زمینی خلالی یا چیپس می‌ریزم.

ترکیبات غذایی
گوشت راسته گوساله
۱۶۰گرم 
پیاز
۱عدد 
کره
۱قاشق 
روغن آفتابگردان
کمی 
قارچ
۵عدد 
خامه
نصف پیمانه 
شیر
نصف پیمانه 
آرد
۱قاشق مرباخوی 
نمک
به میزان لازم 
فلفل
کمی 
سیب زمینی
۱ عدد بزرگ 
نظر کارشناس آشپزی

گوشت راسته گوساله بود که حسابی پخته شده و نرم شده بود. نسبت گوشتش به قارچش بیشتر بود و سس خامه و بشاملش هم خیلی خوش طعم بود. روش هم با چیبس خلالی تزیین شده بود.

{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.