هر بسته شامل ۲۰ عدد ترافل و هر ترافل حدود ۱۰ گرم میباشد. وزن تقریبی بسته ۲۰۰ گرم است.

بسته ترافل بیست عددی
دستور پخت

شکر را روی حرارت ملایم گذاشته تا ذوب شود سپس خامه و شکلات را اضافه کرده و مخلوط می نماییم سپس در ظرف مورد نظر ریخته به مدت بیست و چهار ساعت در یخچال می گذاریم سپس بعد از خنک شدن کامل به اندازه گردو از آن برداشته پ با دست شکل میدهیم در این مرحلهحتما از دستکش یکبارمصرف جهت رعایت بهداشت استفاده شود سپس در پودر کاکایو می غلطانیم.

ترکیبات غذایی
شکلات
۳۰۰ گرم 
خامه
۲۰۰ گرم 
شکر
۲۰۰ گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.