ته چین مرغ مجلسی پنج نفره مامان آدلیا  تاکنون  6  بار سفارش داده شده است.

ته چین مرغ مجلسی پنج نفره
مشاهده همه عکس ها

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دستور پخت

سینه مرغ پخته شده را تکه تکه کرده، با پیازداغ و ادویه تفت داده و مقداری زعفران به آن اضافه می‌کنیم. سپس تخم مرغ ها را خوب هم زده و به آن ماست و نمک اضافه می‌کنیم تا یکنواخت گردد. سپس زعفران، زرشک و برنج آبکش شده را به آن اضافه می‌کنیم. کف تابه مقداری روغن ریخته و نصف برنج را می‌ریزیم، بعد یک لایه مواد آماده شده و روی آن مابقی برنج را می‌ریزیم. بعد به مدت یک ساعت روی شعله ملایم قرار می‌دهیم. برای تزیین از زرشک و خلال پسته استفاده می‌کنیم.

ترکیبات غذایی
زعفران
به مقدار لازم 
برنج
۵پیمانه 
زرشک
۳ پیمانه 
ماست
۴ لیوان 
تخم مرغ
۵ عدد 
سینه مرغ
۲ عدد 
پیاز
۳ عدد 
{{total}} نظر برای {{foodName+' '+chefAlias}}
{{comment.customer.publicName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.