شیرینی مثلث عسل و آجیل نیم کیلویی مامان رامیلا  تاکنون  +20  بار سفارش داده شده است.

شیرینی مثلث عسل و آجیل نیم کیلویی

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دستور پخت

کره، شکر و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و هم می‌زنیم. سپس آرد را اضافه می‌کنیم و در حد جمع شدن خمیر ورز می‌دهیم. سپس در سینی فر پهن کرده تا به مدت پانزده دقیقه بپزد. شکر، عسل و خامه کره را بنماری می‌کنیم. وقتی آب شد، مغزیجات ک شامل گردو، بادام و فندق می‌باشد را اضافه می‌کنیم. سینی فر را دراورده و مغزیجات را روی آن می‌ریزیم و مجددا داخل فر می‌گذاریم. اجازه می‌دهیم پانزده دقیقه دیگر بپزد.

ترکیبات غذایی
بادام
۸۰ گرم 
گردو
۱۰۰ گرم 
خامه
۲ قاشق سوپخوری 
شکر قهوه ای
۷۵ گرم 
عسل
۱۰۰ گرم 
آرد
۸۰ گرم 
تخم مرغ
۱ عدد 
شکر
۱۰۰ گرم 
کره
۱۹۰ گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' '+chefAlias}}
{{comment.customer.publicName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.